Ultima Ora

08:09 Reabilitarea Colegiilor ”Tudor Vladimirescu” și ”Spiru Haret”, DEMARATĂ

Au început lucrările de reabilitare și modernizare a Colegiilor ”Tudor Vladimirescu” și ”Spiru Haret” pentru care, în 2019, nu se găseau constructori.

La CNTV, investiția se ridică la aproximativ 6 milioane de lei, lucrările urmând să fie finalizate până la sfârșitul acestui an.

„A fost emis ordinul de începere al lucrărilor și pentru reabilitarea Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“. Este o investiție importantă în învățământul din municipiu. Este vorba de o clădire monument istoric, care este de referință pentru municipiul nostru. Obiectivul prevede reabilitarea integrală a Colegiului ceea ce implică în principal: refacerea șarpantei și a învelitorii, fațadele, înlocuirea tâmplăriei atât interioare cât și exterioare, precum și înlocuirea instalațiilor electrice și refacerea integrală a finisajelor, de la tâmplărie la pardoseli, zugrăveli vopsitorii“, a declarat Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

Săptămâna trecută au fost demarate și lucrările de renovare și modernizare a clădirii Colegiului Național „Spiru Haret“, investiție de aproape 8 milioane de lei. Un corp al imobilului a fost eliberat, elevii din 9 clase fiind mutați la Școala Gimnazială „Pompiliu Marcea“ .

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here