Ultima Ora

08:09 Primarul din Stănești, luat la întrebări de polițiști, în urma reclamațiilor lui Isdrugă

Polițiștii de la Târgu-Jiu au descins, marți, la Primăria Stănești, unde l-au luat la întrebări pe primarul Ștefan Blideanu, relatează gorjeanul. ro.

La adresa primarului și a fiului acestuia s-a făcut o plângere penală, anul trecut, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, edilul fiind acuzat că își protejează fiul, director de cămin, care nu vine la serviciu, dar este pontat la locul de muncă. Ștefan Blideanu a confirmat că a discutat cu polițiștii. Cristi Isdrugă, cel care a făcut plângerea penală la adresa primarului și a fiului acestuia, s-a declarat nemulțumit de apariția polițiștilor la Stănești.

,,Ancheta trebuia să se facă în sediul poliției. Acolo trebuia să fie audiați împricinații. Oricum în baza art.13.indice 2. din Legea NR.78/2000 pentru anchetarea acestui caz era competent procurorul, nicidecum poliția. Iar faptul că poliția își anunță vizitele la cei reclamați nu este normal, fapt care îmi indică mie o încercare de mușamalizare”, a declarat Isdrugă, pentru sursa citată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here