Ultima Ora

08:09 Lider sindical: 10% din personalul TESA al CE Oltenia va pleca prin desființarea posturilor

Se lucrează la o nouă organigramă în cadrul Complexului Energetic Oltenia, la TESA urmând să fie restructurate aproximativ 10% din posturi.

Preşedintele sindicatului „Alfa”, organizaţie care îi reprezintă pe angajaţii TESA din companie, Alin Munteanu, a declarat pentru Gorjeanul, că deşi se lucrează la o nouă organigramă, nu a fost chemat la nicio discuţie de către cea care coordonează acest proces, Lăcrămioara Diaconu Pinţea.

„Nu am fost chemaţi la nicio discuţie. Nu ştim nimic concret, avem doar zvonuri. Nu mi se pare normal. Sunt oameni care muncesc cu adevărat. Din câte am înţeles, 10% din TESA ar urma să plece prin desființarea posturilor. În cererea tip pe care am primit-o scrie de plecarea din CEO în urma desființării postului, dar nu scrie de posibilitatea redistribuirii pe un alt post. De această organizare am aflat că se ocupă doamna director Pinţea. Dar, pentru că nu am fost niciodată invitaţi la discuţii, pot spune că am multe semne de întrebare: să nu-i oprească pe lipitorii de afişe, iar oamenii buni şi capabili să fie obligaţi să plece. Eu încă aştept discuţiile cu doamna care se ocupă de restructurarea posturilor”, a spus liderul de sindicat.

Comment here