Minerit și EnergieStirile Zilei

Tivig susține că toți politicienii au primit material privind condiţiile de lucru din CE Oltenia

Liderul sindical Vasile Tivig, unul dintre angajaţii Complexului Energetic Oltenia care a protestat timp de doi ani, în Piaţa Prefecturii din Târgu-Jiu, pentru recunoaşterea condiţiilor de muncă, a publicat, pe pagina de socializare, materialul trimis tuturor politicienilor, în iunie 2021, privind lipsurile din cariere şi termocentrale.

„Pentru toți aceia, din sindicate, din politică, din administrație, care invocă necunoașterea condițiilor în care ne desfășurăm activitatea… Să vă fie rușine!!! Acesta este „materialul” trimis tuturor politicienilor, locali și conducătorilor naționali, tuturor liderilor de sindicat, tuturor miniștrilor și membrilor din comisiile parlamentare, care au/au avut legătură cu această activitate… Era în luna Iunie 2021… Atunci când ne luptam pentru recunoașterea CONDIȚIILOR SPECIALE DE MUNCĂ în carierele de cărbune și termocentrale. Dacă încercați să îmbunătățiți, cât de cât, aceste condiții, astăzi, nu mai vorbeam de PATRU DECESE, în 17 zile, doar în cazul Carierei Jilț Sud!” a notat Tivig pe pagina de socializare.

https://drive.google.com/drive/folders/18Zw7ixhcOLuu_ntFQ0wpVMwOHOm054aS?fbclid=IwAR2CD0q6EiQq9RZbZBGfBAqiWNuUc9e-TdA9_pl1_g4BJ6uawj4cJyX5Q74

Comment here