Ultima Ora

08:09 Gheorghe Flutur, depistat pozitiv cu coronavirus

Gheorghe Flutur a fost internat, marți seară, în Spitalul Județean Suceava după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Într-o primă declarație, președintele Consiliului Județean Suceava s-a arătat încrezător că va trece peste situația dificilă și dornic să ajute la rezolvarea problemelor de la spitalul județean.

„În aceste zile, așa, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Județean de Urgență din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus. Cei de aici să știe că, în continuare, Consiliul Județean Suceava are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar Spitalului Județean de Urgență din Suceava. Pentru ce faceți în aceste zile de foc, meritați tot respectul”, a declarat politicianul liberal, citat de Libertatea.

Situația de la Spitalul Județean Suceava este un dramatică, cel puțin 70 de cadre medicale fiind deja confirmate cu infecție cu coronavirus, în timp ce rezultatele testelor altor medici urmează să fie anunțate. 5 dintre cele 11 persoane, care au decedat din cauza coronavirusului la nivel național, provin din Suceava. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat deschiderea unui dosar penal in rem, pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here