Ultima Ora

08:09 Fostul primar Drăgulescu: Nu este nicio diferență între PSD și PNL

Liviu Drăgulescu a șocat pe toată lumea după ce a decis să-și dea demisia din funcția de primar, preferând să profeseze meseria de medic veterinar. Fostul edil PSD din Licurici a făcut noi declarații pe această temă, arătându-se, din nou, dezamăgit de clasa politică.

„Nu m-a determinat nimeni. A fost o oportunitate pe linie sanitar-veterinară și, apoi, vedeți ce se întâmplă la nivel național, atunci pun întrebarea dacă mai merită să faci politică în ziua de azi? Este nevoie de oameni fără bun simț și fără omenie. Realitatea din teren, ce este jos la bază, nu se compară cu ceea ce este la televizor. M-au convins și doi oameni, care sunt cumva niște prieteni. Chiar vreau să-i cinstesc pe tema aceasta” a declarat Drăgulescu, conform igj.ro.

Fostul edil a mai afirmat că salariul unui primar de localitate de gradul III, așa cum este comuna Licurici, este foarte mic.

„O infirmieră dintr-un spital are un salariu mai mare decât un primar al unei comune de gradul trei. Aveam un salariu de 4.600 de lei. Acum a crescut salariul doar la funcționari, nu și la primar. Nu este nicio diferență între PSD și PNL. Cel mai bun guvern este cel aflat în opoziție și spune lucrurilor pe față“, a mai declarat fostul primar.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here