Ultima Ora

08:09 Dosarul Ydail, CLASAT

Dosarul Ydail, în care mai mulți primari din Gorj au fost acuzați de luare de mită, a fost clasat. Conform Impact în Gorj, decizia aparține procurorului Lavinia Ilie, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

În dosar erau vizați primari cunoscuți din județul Gorj: Sorin Bucurescu – de la Slivileşti, Florinel Ţuilă – de la Cătunele, Mihai Calotă – de la Urdari, Adrian Mangu – de la Bărbăteşti, Ilie Pietroi – de la Aninoasa, Petre Grigorie-Plopșoru şi Ion Gruescu, fost primar la Negomir; Ana Ceană, primarul comunei Melinești-Dolj şi Doru Şandru, administratorul Ydail Construct. Edilii au fost acuzați că ar fi primit diverse sume de bani de la administratorul Ydail, într-o agendă a acestuia fiind găsite însemnări în acest sens. Firma executa diverse lucrări pe raza comunelor amintite, iar Șandru nota în agendă „PROT”, interpretat de procurori ca fiind protocolul oferit edililor pentru a primi contractele. Primarii au negat la unison acest lucru, chiar dacă au fost reținuți și câte 24 de ore, în urmă cu șase ani.

„În baza art. 346 alin. 3 litera a C.pr.pen., restituie cauza la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Cheltuielile judiciare avansate de stat, rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, din data de 27 iunie 2019, la Tribunalul Gorj“, se arată în sentința completului de judecată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here