Ultima Ora

08:09 Bărbatul din Prigoria, infectat cu coronavirus a ajuns la ”Matei Balș”

Primul român infectat cu noul coronavirus a fost dus, în noaptea de miercuri spre joi, la Institutul ”Matei Balș” din Capitală. Acesta a fost transportat de un echipaj SMURD, care a ajuns joi dimineața la București.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a dat, anterior, într-o conferință de presă, detalii despre cazul bărbatului: „Avem primul caz de infectare cu coronavirus pe teritoriul României. Este vorba despre un bărbat dintr-o localitate din județul Gorj. Imediat cum va ajunge la București va intra pe schema de tratament și sperăm într-o evoluție bună”.

Autoritățile au anunțat încă de acum câteva săptămâni că primii 10 pacienți români diagnosticați cu coronavirus vor fi tratați la Institutul ”Matei Balș” din București, cel mai mare spital de boli infecțioase din România, subliniind că spitalul condus de Adrian Streinu Cercel are toate condițiile pentru a trata eventuali pacienți infectați cu coronavirus. În cazul în care numărul pacienților români infectați cu coronavirus va depăși 10 persoane simultan, ei vor fi îngrijiți și în alte spitale de boli infecțioase din țară. La Iași, Târgu Mureș, Timișoara și Sibiu sunt centre de boli infecțioase unde vor putea fi tratați pacienți cu coronavirus, dacă va fi cazul, au dat asigurări autoritățile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here