Ultima Ora

08:07 Vremea se răcește în toată țara

Temperaturile scad în toată țara în zilele ce urmează. Dacă ziua de vineri, 4 octombrie, va fi una răcoroasă, la același lucru putem să ne așteptăm și pentru weekend. Valorile vor ajunge sub normalul acestei perioade.

Precipitațiile vor veni sub formă de ploaie în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în sud-estul Transilvaniei. De asemenea, sunt așteptate și în zonele subcarpatice și la munte. Temperaturile zilei urcă în jurul orelor de prânz spre 10-15 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, între 13-18 grade în Banat și Crișana și 15-20 de grade Celsius în Oltenia. De asemenea, se anunță între 11-16 grade Celsius în Muntenia, Moldova și Drobrogea.

Vineri
Maxima zilei va fi de doar 14 grade Celsius, alături de un cer predominant noros. Vânturi vin din zona de Est-Sud-Est a teritoriului cu 15 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Minimele indică 9 grade Celsius, alături și de câteva averse. Vântul vine din zona de est-nord-est a teritoriului cu 9 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Sâmbătă
Maxima zilei este de 14 grade Celsius, alături de vreme cu nori și soare. Vântul vine din partea de Est-Nord-Est a României cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minimele zilei de sâmbătă sunt de doar 8 grade Celsius, alături de un cer senin. Vântul vine din partea de sud a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Duminică
Maxima zilei de duminică va fi de 15 garde Celsius, alături de o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de Nord-Nord-Vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima zilei de 6 octombrie va fi de 6 grade Celsius, alături de o înnorare accentuată. Vânturi vin din zona de est a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here