Ultima Ora

08:07 Mihai Paraschiv, DEMISIE din CL Târgu-Jiu

Noul director al societății Transloc, Mihai Paraschiv, și-a dat, luni, demisia din Consiliul Local Târgu-Jiu. Documentul a fost depus înaintea ședinței ordinare a CL. Traian Crăc sau Gore Popescu ar putea accede pe locul vacant.

„Nu mai sunt consilier. Nu eram incompatibil. Am adresă de la Agenția Națională de Integritate că nu sunt incompatibil și puteam să-mi desfășor în continuare activitatea, dar activitatea începută la Transloc îmi ocupă foarte mult timp și mi s-a părut că nu mi-aș mai fi putut îndeplini îndatoririle în mod corespunzător” a explicat Paraschiv, în presa locală.

Mihai Paraschiv a fost numit, în luna noiembrie 2019, director al societății de transport în comun din Târgu-Jiu, Transloc SA, în urma unei proceduri de concurs care a fost contestată. Nici situația sa politică nu este prea clară, în ianuarie 2019, fiind exclus din PNL Gorj cu vot covârșitor, pe motiv că ”prin numeroase poziții publice a prejudiciat imaginea Partidului Național Liberal și a membrilor săi, abaterile dumnealui de la prevederile Codului Etic și Statutului PNL fiind continue și repetate, motiv pentru care a fost sancționat și anterior”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here