Ultima Ora

08:06 Unul dintre hoții care au aruncat în aer bancomatul de la Polovragi, IDENTIFICAT

Poliţiştii au reuşit identificarea unuia dintre autorii care au sustras, în noaptea de 19 spre 20 octombrie, suma de 177.000 lei dintr-o unitate bancară din comuna Polovragi. La două locaţii, ce aparţin suspectului, au fost efectuate percheziţii, miercuri dimineaţa, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Victor Ţuhaşu.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit identificarea unuia dintre autori, un bărbat de 32 ani din judeţul Gorj, în baza probatoriului administrat în cauza privind furtul sumei de 177.000 lei dintr-o unitate bancară din comuna Polovragi. Fapta a fost comisă în noaptea de 19 spre 20 octombrie, bancomatul fiind aruncat în aer.

“Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, miercuri dimineaţa, în baza autorizaţiilor de efectuare a unor percheziţii domiciliare emise de către instanţa de judecată, s-a descins la două locaţii situate pe raza judeţului şi care aparţin suspectului. A fost pus, totodată, în executare şi un mandat de aducere emis pe numele persoanei bănuite, aceasta fiind condusă la sediul IPJ Gorj”, a spus Victor Ţuhaşu.

Cercetările în cauză sunt efectuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here