Ultima Ora

08:06 PERCHEZIȚII la Penitenciarul Târgu-Jiu

Percheziții, joi, la Penitenciarul Târgu Jiu. Conform pandurul.ro, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi structuri ale Ministerului Afacerilor Interne au descins în nu mai puțin de zece pușcării din țară.

„Vă informăm că joi, 20.02.2020, începând cu ora 15:00, la nivelul a zece unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, au fost derulate acţiuni de percheziţie cu caracter inopinat, în vederea prevenirii evenimentelor negative, a menţinerii siguranţei locurilor de deţinere, precum şi pentru descurajarea oricăror comportamente neconforme în rândul persoanelor custodiate. Parte din acţiuni s-a derulat cu sprijinul unor structuri locale ale Ministerului Afacerilor Interne, în baza protocoalelor de colaborare. Demersurile se înscriu în lista măsurilor cu caracter preventiv şi de optimizare a siguranţei locurilor de deţinere, dispuse periodic de la nivelul managementului central ”, a anunţat ANP.

Unităţile vizate au fost: Giurgiu, Iaşi, Tulcea, Galaţi, Gherla, Târgu-Jiu, Bucureşti-Jilava, Mioveni, Drobeta-Turnu Severin și Brăila.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here