Ultima Ora

08:06 Barna RESPINGE varianta propusă de Ponta

Dan Barna a reacţionat, luni, la propunerea lui Victor Ponta privind constituirea unui nou guvern cu PSD, din care să nu facă parte Viorica Dăncilă. Liderul USR a declarat că este împotriva acestei propuneri şi că nu va vota niciodată pentru un alt guvern din care să facă parte şi PSD.

„Văd că dl Ponta anunţă că, imediat după ce va trece moţiunea, începe negocierile cu PSD pentru un guvern nou de stânga, fără actualul prim-ministru. Vreau să fie foarte clar: vom vota împotriva Vioricăi Dăncilă premierul-calamitate. Vom vota împotriva ei şi a cabinetului dezastruos pe care îl conduce. Cu cât pleacă mai repede, cu atât mai bine. Dar nu o să votăm niciodată pentru alt guvern compus din oamenii care ne-au adus în situaţia de azi. Soluţia pentru un guvern legitim sunt anticipatele, iar după moţiune trebuie să intrăm în logica anticipatelor fără alte amânări. Punct!”, a scris Barna, pe Facebook.

Victor Ponta a declarat, luni, că după moţiunea de cenzură, va face o propunere oficială foştilor săi colegi din PSD, pentru refacerea unei majorităţi cu ALDE, dar “fără Viorica Dăncilă sau Mihai Fifor”. Liderul Pro România a mai spus că propunerea de premier nu va fi de la Pro România sau PSD.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului joi, începând cu ora 10.00. Numărul necesar adoptării moţiunii este de 233 de parlamentari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here