Ultima Ora

08:06 AUR Gorj anunţă acţiunea „Ghiozdănelul”

Alinaţa pentru Unirea Românilor Gorj anunţă că va demara acţiunea „Ghiozdănelul”, prin care sute de elevi din judeţ urmează să primească ghiozdane şi rechizite.

Timp de două luni, în această vară, reprezentanţii AUR Gorj au parcurs toate localităţile judeţului.

„Astăzi s-a tras linie și a fost analizată toată activitatea Filialei AUR Gorj din lunile iulie și august. Rezultatul este că am ajuns în toate localitățile gorjene, ne-am întâlnit cu foarte mulți români care ne-au expus problemele și nevoile lor, am identificat români inimoși cu ajutorul cărora construim echipe AUR, am deschis sedii AUR și am oferit ajutorul de fiecare dată când am găsit bătrâni sau copii în dificultate.
Toată această campanie a fost o confirmare „din teren” că suntem un popor suferind care, mai mult ca niciodată, are nevoie să-și construiască prin forțe proprii și din lăuntrul lui o nouă clasă politică. Noi, AUR, vom merge până la capăt conștienți fiind de faptul că România are nevoie de însănătoșire iar în 2024, corupția, lăcomia și agresivitatea politicienilor PSD și PNL, trebuie să devină filă de istorie deoarece : ”Cu capul plecat poate trăi un om, o vreme… Nu o Țară, nu un Neam și NU tot timpul..!”. Vom continua cu acțiunea numită „Ghiozdănelul”, acțiune prin care sute de copii din Gorj vor putea începe noul an școlar cu un ghiozdănel nou și câteva rechizite” transmite formaţiunea politică.

Comment here