Ultima Ora

08:06 AJOFM Gorj trimite studenți la muncă în Germania, pe perioada verii

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj a anunţat ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanței de vară (minimum 2 luni), informează gorj24.ro.

Pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană. Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Gorj, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, str. Lt. Col. D. Petrescu, nr1., TARGU JIU, în vederea înregistrării aplicațiilor. Ȋnregistrarea se va desfășura până la data de 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0253 211568, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM GORJ>Comunicare>Materiale informative.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here