Ultima Ora

08:05 Posibilă REMANIERE. Cine zboară din guvern

Marcel Vela, Monica Anisie şi Ion Ştefan ar urma să zboare din guvern.

Surse liberale au declarat, pentru MEDIAFAX, că Marcel Vela ar urma să fie schimbat de la conducerea MAI, din cauza conflictului pe care acesta l-a avut cu Ludovic Orban şi Klaus Iohannis în perioada sărbătorilor pascale. Ministrul de Interne a semnat, în aprilie, un protocol cu BOR prin care angajaţii MAI urmau să împartă lumină în noaptea de Paşte, împreună cu alţi voluntari ai bisericii. Protocolul a fost anulat, însă, după intervenţia şefului statului.

Totodată, şi Monica Anisie ar urma să fie schimbată de la conducerea Ministerului Educaţiei, din cauza „bâlbelor” făcute în gestionarea învăţământului de la distanţă. Un alt ministru care ar urma să fie demis este Ion Ştefan, după ce acesta a fost acuzat că şi-ar fi angajat în sistem rudele. Ministrul Lucrărilor Publice a intrat în atenţia presei şi cu o declaraţie controversată. Acesta a spus că are o casă mare, de aproape 1000 mp, deoarece constructorul ar fi greşit o grindă şi aşa s-a trezit cu un etaj în loc de mansardă.

Pentru organizarea alegerilor locale, PNL aşteaptă decizia CCR cu privire la ordonanţa modificată de parlamentari, care prevede că data alegerilor locale din 2020 se decide de către parlament, nu de către guvern, aşa cum prevede legea în vigoare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here