Ultima Ora

08:05 Veste BUNĂ! Pacientul operat de medicul Neagu NU este infectat cu COVID-19

Pacientul operat în Secția de Chirurgie din cadrul Spitalului Județean de Urgență, despre care a relatat, într-o postare pe facebook, medicul Valentin Neagu, nu a fost infectat cu COVID-19. Managerul Dumitru Vienescu a anunțat că rezultatul a fost negativ.

Pacientul, care avea nevoie urgent de intervenția chirurgicală, prezenta simptome specifice infectării cu coronavirus. Medicul chirurg Valentin Neagu a criticat faptul că a fost nevoit să-l opereze într-o sală de la etajul III, și nu într-un spațiu care fusese amenajat special la parterul unității medicale.

„Ieri seară a sosit primul pacient suspect de contaminare cu virus, aflat în izolare la domiciliu, cu fiica venită din străinătate, prezentând o urgenţă chirurgicală. Am reluat telefoanele, rugăminţile, argumentele, să se renunţe la acest traseu criminal, al pacientului prin spital. Am aşteptat încă 7 ore, după o gardă de 24 de ore, un răspuns. Tăcere. Toată lumea din biroul personal s-a acoperit de hârtii şi ne-a abandonat. Aşadar, am operat pacientul unde au stabilit dânşii, echipaţi în costume achiziţionate de la Dedeman, cu saci de nailon ca protecţie pentru încălţăminte, fără camera de decontaminare, fără a putea face duş, după intervenţie. Mulţumirile pacietului au fost o palidă consolare. Ne întrebam cu toţii dacă rezultatul testului la virus, va fi pozitiv”, a relatat medicul Neagu, pe pagina de socializare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here