Ultima Ora

08:05 Macron, din nou în Qatar pentru finala Franţa-Argentina

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a plecat din nou, sâmbătă după-amiază, spre Qatar alături de soţia sa Brigitte şi de mai multe vedete ale fotbalului, între care atacantul Christopher Nkunku, pentru a asista la finala Cupei Mondiale de fotbal cu Argentina, a anunţat Palatul Elysee, citat de AFP.

În afara lui Christopher Nkunku, care a ratat Cupa Mondială din cauza unei accidentări, şeful statului va fi însoţit de foştii internaţionali Alain Giresse, Bruno Cheyrou şi Laure Boulleau, precum şi de arbitra internaţională Stephanie Frappart. Campionii de box, Brahim Asloum şi de judo, Teddy Riner, fac parte, de asemenea, din delegaţie, precum şi ministrul Sporturilor, Amelie Oudea-Castera, transmite Agerpres. Doi tineri, un băiat şi o fată de 18 şi 19 ani, amatori de fotbal şi beneficiari ai unui ajutor social, au fost, de asemenea, invitaţi de şeful statului pentru a asista la finală.

Emmanuel Macron merge pentru a doua oară în trei zile la Doha, după ce a asistat la semifinala de miercuri cu Maroc, în ciuda numeroaselor controverse privind Cupa Mondială şi a presupusei implicări a emiratului într-un scandal de corupţie la Parlamentul European.

Comment here