Ultima Ora

08:05 Cluj Arena, transformat în spaţiu de evenimente în aer liber din 12 iunie: teatru, concerte, stand-up comedy

Cluj Arena, stadionul pe care joacă meciurile echipa de fotbal Universitatea Cluj, va fi transformat în spaţiu destinat evenimentelor în aer liber, o parte a tribunelor fiind rezervată publicului, cu măsurile de distanţare impuse şi cu maximum 500 de persoane în asistenţă. Primul eveniment: proiecţia filmului Bohemian Rhapsody.

Primul eveniment va avea loc în 12 iunie, anunţă Consiliul Judeţean Cluj, care a încheiat un parteneriat cu o agenţie de profil. Astfel, vor avea loc seri de cinema, show de stand-up comedy, concerte etc. Primul eveniment, în 12 iunie, este proiecţia pe un ecran led de mari dimensiuni a filmului Bohemian Rhapsody. În 13 iunie urmează concertul Trupei Grimus, iar în 14 iunie va fi o premieră: primul show de stand up-comedy în aer liber, cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Saşa şi Tudor Costi.

Publicul, în limita a 500 de persoane, va avea la dispoziţie scaune aşezate la doi metri distanţă, iar obligativitatea purtării măştilor de protecţie se va menţine, la fel ca şi triajul epidemiologic la intrarea pe arenă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here