Ultima Ora

08:04 Cum își motivează șefa ATI demisia

Rodica Dahnovici, șef al secției ATI II din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a explicat, pentru gorjeanul.ro, că nu teama de coronavirus a făcut-o să-și înainteze, pe 19 martie, demisia din funcție ci problemele de sănătate pe care le are.

,,Am 66 de ani, am fost șefă de secție mai mulți ani aici și am niște probleme de sănătate care s-au accentuat, în ultimele câteva luni, iar acum am avut probleme cardiace, mai multe probleme de sănătate, acesta a fost motivul demisiei. Am și dosar de pensie și aștept să-mi vină rezultatul, iar în momentul ăsta era nevoie de un coleg mai tânăr care să controleze toată situația. A fost o înțelegere amiabilă cu conducerea spitalului. Mi s-a părut normal să preia un bărbat, este mai tânăr, mai în măsură, eu sunt ultimul dinozaur pe aici. Ajut și eu cât pot, cum pot, dar pentru coordonarea acestei situații de amploare e nevoie de un altfel de șef. Era absurd să încurc lucrurile, fiind în așteptarea deciziei de pensionare. Nu am demisionat de teama noului coronavirus, oricum șefia secției trebuia preluată de cineva, în momentul pensionării mele, și am zis că trebuie preluată din timp, pentru că nu vreau să iau decizii pentru generația următoare. Cererea de pensionare este depusă destul de recent, iar demisia mi-am depus-o pe 19 martie. M-am simțit foarte rău. Motive strict de sănătate și de vârstă”, a precizat medicul Rodica Dahnovici.

Funcția de șef Secție ATI II a fost preluată, interimar, de medicul Alin Constantin Dănăiață. Alți trei medici și-au depus, în aceste zile, cereri de pensionare: șeful Secției Neurologie, Maria Zegrean, medicul neurolog Mariana Frăsie și medicul Aurelian Udriștoiu din cadrul Laboratorului de analize medicale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here