Ultima Ora

08:04 Afaceriști din Gorj DONEAZĂ pentru achiziționarea unui aparat care depistează prezența COVID-19

Mai mulți oameni de afaceri, medici reputați și profesori universitari din Gorj au inițiat o acțiune de strângere de fonduri pentru a cumpăra, cât mai repede posibil, o linie completă de testare pentru identificarea cazurilor de COVID-19, informează gorjeanul.ro.

Trei dintre afaceriștii cu potențial financiar din județ au făcut deja donații consistente pentru achiziționarea aparatului, ce ar urma să fi instalat la Direcția de Sănătate Publică. Conform sursei citate, medicul Bogdan Niculescu a pus la dispoziție un cont bancar pentru donații.

Campania este inițiată de președintele Senatului Universității ,,Constantin Brâncuși”, prof.univ.dr. Adrian Gorun și de prof.univ.dr. Monica Bîcă. Aceștia au făcut, duminică, apel la întreaga comunitate academică să înceapă strângerea de fonduri. La începutul acestei luni, Ministerul Sănătății a solicitat spitalelor județene să demareze proceduri de licitații pentru achiziționarea câte unui aparat Real Time PCR în vederea creșterii capacității de testare, care în acest moment este realizată în șase centre: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Craiova.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here