Ultima Ora

08:03 Ministrul britanic al sănătăţii, infectat cu coronavirus după ce se vaccinase, anunţă că s-a vindecat complet

Ministrul britanic al sănătăţii, Sajid Javid, a declarat că s-a “vindecat complet” la o săptămână după ce a fost testat pozitiv pentru o infecţie cu coronavirus, ce a determinat intrarea în izolare şi a premierului şi ministrului Finanţelor, transmit PA Media-dpa.

Javid, care primise ambele doze de vaccin înainte de a fi testat pozitiv, i-a îndemnat pe oameni să se vaccineze după ce a declarat că a avut doar simptome ”foarte uşoare”.

”Vindecare completă de Covid la o săptămână după testul pozitiv. Simptomele au fost foarte uşoare, mulţumită vaccinurilor uimitoare. Vă rog – dacă nu aţi făcut-o încă – faceţi-vă vaccinul, în timp ce învăţăm să trăim cu acest virus, în loc să ne ferim de el”, a transmis ministrul pe Twitter.

Se aşteaptă ca premierul Boris Johnson să-şi încheie luni târziu carantina, în care se află la reşedinţa sa din Chequers. Iniţial, Johnson şi ministrul finanţelor Rishi Sunak au încercat să evite izolarea spunând că participă la un proiect pilot de testare, dar au dat înapoi în faţa criticilor publice larg răspândite.

Comment here