Ultima Ora

08:03 Fost şef al FC Braşov, pacient asimptomatic. “Uşa este încuiată şi nu am dreptul să ies din ‘celulă’!”

Gabriel Mirceoiu, fost fotbalist şi fost director general al clubului FC Braşov, mesaj pentru Raed Arafat după ce, de 16 zile, se află internat într-un spital din Braşov. A fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Mirceoiu va putea fi externat abia după ce două teste consecutive vor fi negative. Mirceoiu trage un semnal de alarmă puternic în ceea ce priveşte modul în care sunt trataţi pacienţii asimptomatic. Acesta a postat un mesaj pe contul său de Facebook, mesaj direct către Raed Arafat – şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Sunt un pacient al unui spital din România, testat pozitiv în urmă cu 16 zile, fără a prezenta NICIUN FEL DE SIMPTOM DE BOALĂ, ameninţat cu deschiderea unui dosar penal dacă nu urc în dubă. Sunt considerat asimptomatic, nu mi-a fost dat niciun medicament, sunt ÎNCĂ sănătos, noaptea şi ziua uşa este încuiată şi nu am dreptul să ies din „celulă” / „baracă” la o plimbare! PROTESTEZ!!! ASIMPTOMATIC NR…… (Citeşte condiţiile de confidenţialitate). Am auzit că mâine vom face duş!!! Mesaj adresat d-lui Arafat!”, a scris Gabriel Mirceoiu pe contul său de socializare.

La scurt timp după postarea mesajului, Mirceoiu a fost contactat de jurnaliştii de la brasov.net.

”Sunt internat în spital de 16 zile, dar mă simt bine, n-am niciun simptom al bolii. Nu vreau să fiu înţeles greşit, n-am absolut nimic de reproşat personalului medical sau auxiliar de la spital, vreau doar să semnalez situaţia noastră, a bolnavilor asimptomatici domnului Raed Arafat. Noi nu avem niciun semn al bolii, nu primim nici tratament, doar stăm izolaţi într-o cameră”, a declarat Gabriel Mirceoiu pentru brasov.net.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here