Ultima Ora

08:03 Cazul fetiţei găsite moartă lângă un cimitir din Arad. Tatăl vitreg al copilei a fost reţinut

Anchetatorii au reuşit să identifice fetiţa care a fost ucisă şi incendiată pe un câmp din judeţul Arad, iar o femeie şi un bărbat – care ar fi mama biologică şi tatăl vitreg – au fost duşi la audieri.

Tatăl vitreg al fetiței care a fost găsită moartă și incendiată la Arad a fost reținut. Acesta va fi prezentat astăzi în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă. Din primele informații se pare că acesta nu a recunoscut nimic. Potrivit apropiaților, bărbatul obișnuia să bea, dar și să consume diferite substanțe interzise. Cea care a alertat autoritățile ar fi o rudă a familiei, care a văzut la televizor fotografia cu fetița și i s-a părut cunoscută.

Conform Antena 3, întreaga poveste ar fi început duminică, atunci când mama fetiței ucise era în maternitate. Abia născuse cel de-al treilea copil. În tot acest timp, bărbatul rămăsese acasă cu ceilalți doi copii, băiatul de trei ani și fetița de patru ani. Din spusele acestuia, fetița ar fi alunecat în baie și s-ar fi lovit cu capul de podea. Atunci și-ar fi dat și ultima suflare. Tatăl vitreg nu a chemat ajutoare, ci a decis să se descotorosească de trupul neînsuflețit. L-a dus într-o valiză, pe un câmp, spun criminaliștii.

Cu toate acestea, în ciuda probelor adunate în aceste zile, bărbatul susține că nu el i-a dat foc. Varianta, însă, nu i-a convins pe oamenii legii. Anchetatorii au adunat și imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și au colaborat inclusiv cu autoritățile din Ungaria. În total, 36 de familii din zonă au fost audiate.

Trupul copilului a fost găsit, sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Comment here