Ultima Ora

08:02 Turceni: MARȘ pentru un tânăr bolnav de cancer

Gest impresionant al oamenilor din Strâmba Jiu, sat ce aparține de orașul Turceni, pentru un tânăr bolnav de cancer. Aproape 100 de persoane au participat, la finalul săptămânii trecute, la un marș destinat strângerii de fonduri pentru Adrian, în vârstă de 29 de ani, internat la Spitalul Filantropia din Craiova, relatează igj.ro.

La acțiune au participat primarul Cristina Cilibiu, viceprimarul Nicușor Mărgineanu, dar și Antonie Făiniş, părinte paroh din Strâmba Jiu. Oamenii s-au întâlnit în faţa casei lui Adrian, au rostit o rugăciune, apoi au plecat în marş pe drumurile din localitate, purtând în mâini fotografii cu tânărul bolnav de cancer şi urne pentru strângerea de fonduri.

„Am mers prin localitate cu câteva urne şi cei care au dorit au putut să cumpere bilete pentru spectacolul caritabil care va avea loc duminica viitoare. Marşul a început la ora 12:00 cu o rugăciune rostită în faţa casei lui Adi. Am reuşit să strângem peste 23.000 de lei. Adi are nevoie de un tratament corespunzător. Am discutat cu medicii şi am aflat că trebuie să înceapă un tratament şi o doză costă peste 20.000 de lei. Nădăjduim să strângem banii necesari. Dragostea prietenilor lui este mare. Ei au hotărât să facă acest marş şi noi am susţinut acest demers“, a precizat preotul Antonie Făiniş.

Tânărul se ocupa de creşterea surorilor gemene, eleve în clasa a VI-a, mama fiind plecată la muncă în Italia.

„Mama lui este plecată de mai mult timp în Italia. Nu se poate întoarce, pentru că există această situaţie cu coronavirus. Are un bunic care este bolnav, iar bunica a murit în urmă cu un an de cancer la sân. Adi se angajase de aproximativ două luni la o fabrică din Rovinari. De surorile lui se ocupă acum o mătuşă“ a mai spus preotul Antonie Făiniş, pentru Impact în Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here