Ultima Ora

08:02 S-a confirmat. Tibi Bălan, pe banca Pandurii Târgu Jiu

Tiberiu Bălan l-a înlocuit pe Adrian Bogoi pe banca tehnică a Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Bălan și-a luat treaba în serios încă de marți după-amiază, când a condus primul antrenament pe noul stadion „Municipal“. Debutul lui Tibi Bălan pe banca gorjenilor va coincide cu inaugurarea noii baze sportive din Târgu Jiu. Pandurii întâlnește vineri, de la ora 18.00, Universitatea Cluj.

„Ne-am despărţit pe cale amiabilă de Adrian Bogoi. El şi-a făcut datoria faţă de club, în cei doi ani, perioadă în care a trebuit să formeze vreo trei echipe. A făcut o treabă bună în acest timp, dar lucrurile nu au mai mers aşa bine în debutul actualului sezon. Nu aveam voie să pierdem la Snagov. Oricum, eu îi mulţumesc că a acceptat să lucreze la noi în condiţii vitrege, cu numeroase restanţe salariale. Îşi va primii banii de îndată ce în conturile clubului vor intra sumele datorate de acţionari. Noi i-am oferit lui Bogoi postul de şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Pandurii, dar el a refuzat şi a zis că preferă să meargă acasă, la Târgovişte. Îi mulţumim pentru tot“, a declarat conducătorul clubului, Marin Condescu, pentru liga2.ro.

„Acum, începe o nouă etapă pentru noi, cu Tibi Bălan. Va fi un nou început pentru Pandurii, chiar dacă noul antrenor va avea o misiune dificilă. Trebuie să ne salvăm de la retrogradare, iar, până în iarnă, până când trebuie să mizăm pe acelaşi lot, sper să aducem ceva puncte“, a completat Condescu.

Sub comanda lui Adrian Bogoi, Pandurii s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă a sezonului 2017/2018, apoi, în ediţia 2018/2019 a Ligii 2, formaţia gorjeană s-a salvat de la retrogradare tot spre final, când a încheiat pe locul 15. Bogoi predă echipa pe antepenultimul loc, cu 7 puncte strânse în 13 etape.

La rândul său, noul antrenor Tiberiu Bălan, originar din Ocna Mureş, va fi la cea de-a treia experienţă ca antrenor. A mai fost tehnicianul formațiilor FC Voluntari II şi Axiopolis Sport Cernavodă, ambele din Liga a III-a.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here