Ultima Ora

08:02 Dăncilă ar putea participa la dezbaterea lui Iohannis

Klaus Iohannis organizează, în această seară, o dezbatere cu politologi, jurnalişti şi formatori de opinie. Viorica Dăncilă a afirmat că ia în calcul varianta de a participa la eveniment, însă şeful statului susţine că aceasta nu va fi primită. Pe de altă parte, Orban a afirmat că Dăncilă poate sta în public.

Discuţia anunţată cu politologi, jurnalişti şi formatori de opinie, de către candidatul PNL la preşedinţie Klaus Iohannis, va avea loc de la ora 19.00 şi va permite întrebări doar din partea a opt sau nouă persoane. Ceilalţi jurnalişti pot participa doar ca public la dezbaterea de la BCU.

Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, că ia în calcul varianta de a participa la evenimentul organizat de Klaus Iohannis.

„Îi văd aşa de speriaţi, încât nu ştiu ce să zic. Am văzut astăzi numai pentru faptul că aş putea merge acolo, au venit purtătorii de mesaje ai domnului Iohannis şi au jignit, au venit cu un atac. E ceva care cred că nu a fost întâlnit în România de la Revoluţie încoace. Vom analiza. Luăm în calcul ambele variante”, a spus Dăncilă, la TVR.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, însă, hotărât, că Viorica Dăncilă nu are ce căuta la dezbatere, iar dacă aceasta va veni nu va putea intra.

„Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva, este o discuţie cu jurnalişti, cu formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat, şi vom avea o discuţie aşezată despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie”, a spus Klaus Iohannis, la Ploieşti.

Pe de altă parte, Ludovic Orban a declarat că Viorica Dăncilă ar putea participa la dezbatere, însă din public.

„Nu cred că va veni. Dacă vine poate să stea în public, nu ştiu ce să facă. Nu poţi să participi la un eveniment organizat de altcineva. Nu poţi intra în casa cuiva fără să fii invitat. Nu cred că se va pune într-o situaţie atât de penibilă. Să vină să ce? Să strice o dezbetere care este organizată de candidatul la Preşedinţie. (..) I-am spus că dacă vrea să discute cu cineva poate discuta cu mine, să îi arăt ce nenorociri a făcut. Eu nu am invitat-o la o dezbatere. Să stea de vorbă cu mine, care culeg toate bombele cu ceas lăsate în instituţii. Cu Dăncilă nu avem ce discuta, pe scurt”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre varianta în care Viorica Dăncilă va veni marţi la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here