Ultima Ora

08:00 Primar: Cel mai mare buget pentru investiţii din istorie

Consilierii locali din Motru au votat, vineri, bugetul pe anul 2024 iar primarul PSD Cosmin Morega spune că suma pentru investiţii va fi, în acest an, cea mai mare din istoria localităţii.

Consilierii din opoziţie au votat împotrivă. Morega afirmă că ar fi făcut acest lucru la îndemnul fostului primar Gigel Jianu, care va candida din partea PNL pentru un nou mandat.

„În acest an, bugetul alocat pentru partea de investiții (dezvoltare) este de 79.508 mii lei (cel mai mare buget din istoria Primăriei Motru). Sumele pe partea de dezvoltare sunt atrase din fonduri externe în anii 2022, 2023 (CNI, PNRR, Anghel Saligny, Ministerul Dezvoltării, AFM). Mulțumesc domnilor consilieri care au înțeles și votat acest buget prezentat azi în ședința de CL. Cine nu a votat acest buget pentru dumneavoastră și la îndemnul liderului(J G)? Iovan Sorin (PNL), Bălan Vasile( PNL), Ruşeţ Nicolae(PNL, Huidu Vasile (USR). De ce? Dumneavoastră puteți întreba aceste persoane care este motivul” a transmis Morega pe pagina de socializare.

Comment here