Ultima Ora

07:59 REVOLTĂTOR! Ar fi furat 50 de lei din mormântul profanat!

Mormântul din cimitirul comunei Săulești, care a fost profanat în urmă cu două zile de persoane necunoscute aparține unui tânăr de 18 ani, care a fost răpus de cancer. Mădălin a fost înmormântat în urmă cu două săptămâni, relatează Impact în Gorj.

Primarul din Săuleşti, Constantin Drăghici, susţine că a fost primul care a ajuns la mormântul adolescentului. Plăcile de beton erau îndepărtate, iar sicriul deschis. Tânărul avea pieptul dezgolit iar indivizii care i-au profanat mormântul ar fi furat 50 lei.

„Am fost primul care am ajuns acolo, după ce m-a anunţat familia, care a aflat despre ceea ce s-a întâmplat de la femeia care îi tămâie pământul. Când m-au sunat, nu am crezut. Am ajuns acolo şi am constatat că era desfăcut mormântul, placa de beton era dată la o parte, capacul la tron, dezvelit pieptul băiatului şi din ce ştiu eu i s-a luat 50 de lei de la piept. Lănţişorul era la gât. Probabil că au vrut să-l ia, dar probabil că au văzut-o pe femeia care-i tămâie pământul şi au fugit“, a declarat Drăghici.

Tânărul s-a stins din viaţă pe data de 29 decembrie şi a fost înmormântat în prima zi a anului.

„A suferit de cancer timp de un an şi ceva. Familia este cu probleme, în sensul nu dispune de venituri foarte mari. De la depistarea bolii, am încercat să-i ajut. Am făcut intervenţii pe la Bucureşti la spital, unde a făcut tratament timp de un an şi jumătate“, a mai spus primarul Constantin Drăghici.

Mădălin era elev la Liceul Tehnologic din Turburea şi era singurul copil la părinţi. Polițiștii au deschis un dosar penal, dar susţin că nu au fost furate bunuri din mormânt.

„Din primele cercetări s-a mai stabilit că nu sunt bunuri, valori sau obiecte vestimentare lipsă aparţinând monumentului funerar sau cadavrului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de profanare de morminte, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor“, a spus Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here