Ultima Ora

07:59 Licitație AMÂNATĂ. Când ajung noile troleibuze la Târgu-Jiu

Licitația pentru desemnarea firmei care să livreze cele 20 de troleibuze Municipiului Târgu-Jiu a fost amânată până pe 22 ianuarie 2020.

„Informația de la Ministerul Dezvoltării este că licitația s-a amânat până pe 22 ianuarie 2020. Cei de acolo probabil că au nevoie de foarte mult timp să studieze ofertele sau poate că a fost vorba de o decizie politică, să vină altcineva la Ministerul Dezvoltării, să selecteze firma care va aduce troleibuzele la Târgu Jiu și la Ploiești. Nu știu de ce se întârzie atâta cu licitațiile, mai ales dacă sunt depuse oferte și cea care se încadrează trebuie să fie selectată“, a declarat Vasile Brânzan, liderul de Sindicat Transloc, pentru gds.ro.

Patru mari companii din Polonia, China, România și Ucraina au depus oferte la licitația pentru achiziționarea celor 40 de troleibuze pentru orașele Ploiești și Târgu-Jiu, bugetul total fiind de peste 18 milioane de euro. Licitația a fost lansată pe 29 martie de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Cele patru oferte, depuse până la termenul limită din 22 iulie, sunt: 1. Solaris Bus & Coach (Polonia) 2. Bozankaya Otomotiv (Turcia) 3. Asocierea Egnatia Rom – Uzina Electronmas (România – Ucraina) 4. Asocierea Golden Dragon Bus – Xiamen Golden Dragon Bus (China).

Contractul vizează achiziționarea de 11 troleibuze normale și 9 troleibuze cu autonomie extinsă, de circa 12 metri lungime, destinate transportului public urban de călători pentru Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here