Ultima Ora

07:56 SECOL se judecă cu CNAIR pentru centura Târgu-Jiului

Lucrările la varianta de ocolire a municipiului Târgu-Jiu sunt oprite de doi ani și jumătate. Procedura a fost anulată, după ce Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a respins oferta firmei Secol Societa Edile Contruzioni E Lavori România SRL, iar litigiul a ajuns în instanță, din luna noiembrie a anului trecut.

Conform gorjeanul.ro, problema este că, încă de la primul termen, Tribunalul București a amânat judecarea dosarului, din cauza protestelor magistraților, iar un nou termen de judecată a fost fixat la finele lunii februarie. Până la o soluție definitivă și semnarea contractului de lucrări mai poate trece un an.

Secol Societa Edile Contruzioni E Lavori România SRL a fost exclusă din procedura de atribuire pe motiv că și-a încălcat, în mod repetat, obligațiile în alte contracte care fuseseră încetate anticipat, așa că CNAIR a declarat oferta ca fiind inacceptabilă și a decis respingerea acesteia, potrivit unei informări semnate de noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode. Firma a contestat decizia CNAIR la Tribunalul București, în luna noiembrie a anului trecut, iar la primul termen, cel din 29 ianuarie a.c., procesul a fost amânat o lună, până la data de 26 februarie, din cauza protestului magistraților.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here