Ultima Ora

07:55 PNL stabilește, astăzi, LISTA MINIȘTRILOR

Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL se reuneşte, astăzi, pentru a stabili lista finală a miniştrilor care vor face parte din Guvernul Orban. După discuţii, lista şi Programul de Guvernare urmează să fie depuse la Parlament. Şedinţa liberalilor va începe la ora 13.00.

Înainte de depunere, lista finală va fi prezentată preşedintelui Klaus Iohannis.

„PNL este în parteneriat cu preşedintele României şi ne consultăm în privinţa celor mai importante discuţii. Preşedintele va cunoaşte lista ministrilor”, a anunţat, miercuri, Ludovic Orban.

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a afirmat, marţi seară, la Digi 24, că iniţial s-a pornit cu 6-7 nume de persoane care ar putea prelua fiecare minister, ulterior ajungându-se la trei nume. Potrivit calendarului estimat de către liberali, săptămâna viitoare ar trebui să aibă loc audierea candidaţilor de către comisiile de specialitate, iar votul pentru învestirea Guvernului ar trebui să aibă loc peste două săptămâni.

Ludovic Orban a avut, marţi şi miercuri, a doua rundă de negocieri cu partidele parlamentare, pentru a obţine susţinerea Guvernului în Parlament.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here