Ultima Ora

07:55 Manda și Rovana își primesc înapoi banii investiți la europarlamentare

Toţi candidaţii PSD de la alegerile europarlamentare, inclusiv Rovana Plumb, îşi vor primi înapoi banii cheltuiţi în campania electorală.

Iniţial, aceştia aflaseră că sumele investite sunt pierdute, pentru că partidul nu a respectat procedura legală, care ar fi permis ca fondurile să fie rambursate de Autoritatea Electorală Permanentă. Dar iată că, în ultimul moment, PSD a cerut autorităţii să returneze banii din subvenţia proprie, primită de la bugetul statului.

Aproape 3,5 milioane de lei ar fi pierdut cei 15 candidaţi PSD la europarlamentare pentru că şefa partidului, Viorica Dăncilă, nu ar fi certificat în timp util faptul că Mircea Drăghici a fost trezorierul care a depus cererile de rambursare. Drăghici a fost trezorier al partidului, dar a fost pus sub acuzare de către DNA pentru nereguli în cheltuirea fondurilor pe care PSD le primea drept subvenție. În locul lui Dancilă a făcut asta Mihai Fifor, însă Autoritatea Electorală Permanentă, cea care trebuia să ramburseze banii de campanie, a decis că PSD nu a respectat procedura.

Aşa că, pentru a-şi împăca oamenii, conducerea PSD a trimis săptămâna trecută o solicitare la AEP în care cerea permisiunea să folosească banii din subvenţia pe care partidul o încasează de la stat. Răspunsul primit de la autoritate a fost unul afirmativ.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here