Ultima Ora

07:55 Încep lucrările de reabilitare a CAZINOULUI din Constanţa

Lucrările de reabilitare a Cazinoului din Constanţa vor începe în data de 15 aprilie, a anunţat, luni, în şedinţa de guvern, ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan.

Ştefan a spus că a fost obţinută autorizaţia de construcţie a Cazinoului din Constanţa, iar în data de 15 aprilie va fi dat ordinul de începere a lucrărilor.

„Am obţinut şi autorizaţia de construcţie a Cazinoului Constanţa. Aşa cum ne-am angajat, pe data de 15 aprilie vom da, cel mai târziu, ordinul de începere a acestor lucrări. (…) Aşa cum am spus şi în şedinţa trecută, avem şi finanţare şi continuăm lucrările. Vom emite ordinul de începe a lucrărilor pentru Cazinoul din Constanţa. Am obţinut autorizaţia de construire vineri, astăzi (luni – n.r.) s-a plătit taxa la ISC de 0,01 şi urmează să continuăm”, a spus Ion Ştefan, ministrul Dezvoltării.

Premierul Ludovic Orban i-a spus lui Ştefan că „ar fi un lucru foarte frumos pentru Constanţa să reuşim restaurarea şi reabilitarea Cazinoului, care e o clădire emblematică şi extrem de importantă pentru Constanţa”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here