Ultima Ora

07:54 Pandurii dă piept cu echipa lui Pustai

După eșecul usturător de pe teren propriu cu UTA Arad, scor 2-5, Pandurii se deplasează la Călărași pentru duelul cu Dunărea. Partida contând pentru etapa a 9-a se va desfăşura sâmbătă, 28 septembrie, pe arena ”Ion Comşa”, începând cu ora 11.00 şi nu va fi televizată.

Pe lângă punctele puse în joc, pentru ambele tabere va fi o confruntare ceva mai specială. În partida de la malul Dunării, gorjenii se vor înfrunta cu fostul antrenor Cristian Pustai, dar şi cu fostul preşedinte executiv de la Târgu-Jiu, Eugen Pîrvulescu.

Dunărea Călăraşi a fost sancţionată cu înfrângere la ”masa verde” şi cu penalitate sportivă de către Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române la meciul cu Universitatea Cluj, câştigat cu 3-2 pe teren propriu, în etapa a 7-a a Ligii 2. Problema Dunării Călăraşi a fost descoperită de Departamentul Competiţii al FRF, care s-a şi autosesizat în acest caz. Echipa lui Cristian Pustai l-a folosit în meciul cu ”U” Cluj, ca integralist, pe mijlocaşul Robert Boboc, aflat în stare de suspendare. Stafful tehnic al Dunării n-a ştiut acest lucru.

Schimbarea rezultatului înregistrat pe teren produce modificări importante în clasamentul eşalonului secund. Astfel, înaintea meciului cu Pandurii, Dunărea coboară pe locul 17, cu 6 puncte și ajunge pe loc retrogradabil, la doar un punct distanță de Pandurii, care se află pe 19, cu 5 puncte.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în sezonul 2017 – 2018. Dunărea s-a impus în ambele jocuri, atât în tur cât și în retur, cu același scor, 3-1.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here