Ultima Ora

07:49 Ludovic Orban: Klaus Iohannis va obține cel puțin 62% din voturi în turul al doilea

Președintele PNL, Ludovic Orban, convins că președintele Klaus Iohannis va obține cel puțin 40% din voturi în primul tur al alegerilor prezidențiale și că scorul în al doilea tur de scrutin va fi de peste 62%.

„Am făcut campanie pentru președintele României, am prezentat proiectul președintelui, soluțiile pe care le are. Am avut ca obiectiv un scor de peste 40% în primul tur și sunt convins, după cum arată datele, că am atins acest obiectiv. Am avut o campanie cât mai apropiată de români, la firul ierbii, în care am prezentat foarte sobru, foarte serios, care e planul lui Iohannis, care include fiecare român”, a declarat premierul.

Întrebat cum ar fi influențat scorul obținut în turul al doilea de Klaus Iohannis, în funcție de contracandidatul său din turul al doilea, Orban a spus: „Cercetările sociologice arată că președintele Iohannis va câștiga turul al doilea indiferent de cu ce candidat intră în turul doi. În toată campania nu s-a pus niciodată problema cine va fi pe primul loc, iar rezultatele arată clar sprijinul pentru președintele României”.

Întrebat cu ce formațiuni va discuta sprijinul pentru Iohannis, în turul al doilea, Orban a spus: „Suntem într-un parteneriat cu toți cei de la nivelul Parlamentului, alături de care am pus umărul să punem capăt guvernării nocive a PSD și sunt convins că vor fi alături de noi. Cel mai important e să fie alături de noi românii”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here