Ultima Ora

07:46 Primar, surprins cu iubita prin parc. Cum a motivat

O bucureşteancă l-a suprins, duminică, pe primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, în timp ce se plimba cu iubita prin Parcul IOR. Întrebat de ce încalcă prevederile ordonanţelor militare, Negoiţă a replicat că „verifică dacă totul este în regulă”.

Lilia Stana, cea care l-a văzut pe Robert Negoiţă, a spus că se afla împreună cu copiii în afara parcului, când a observat două persoane care se plimbau prin IOR. Aceasta i-a filmat pe cei doi şi a postat filmarea pe facebook.

„Locuiesc lângă parcul IOR, sector 3. Astăzi, eram pe biciclete cu copiii pe lângă parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru că observasem 2 biciclişti chiar în parc. Când ajung în dreptul nostru, îmi dau seama ca era primarul sectorului 3, Robert Negoiţă. La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicţie de a intra in parc, mi-a răspuns: „Verific ca totul să fie în regulă”, stând pe bicicletă în pantaloni scurţi, cu un coş de picnic şi cu iubita alături”, a scris Lilia Stana, în postarea de pe Facebook.

Ulterior, femeia a întrebat un jandarm ce supraveghea intrarea în parc de ce Negoiţă se poate plimba în parc, deşi populaţiei îi este interzis acest lucru. Jandarmul a răspuns că poliţia locală care supraveghează parcul este în subordinea primarului.

Contactat de HotNews.ro, Negoiţă a declarat că a ieșit la muncă, să verifice lucrările din parc, dar și din alte zone din sector, și și-a luat și iubita cu el.

“Am fost la treabă și ieri, m-am dus la treabă și astăzi, mă duc la treabă și mâine. Nu este nimic în neregulă. Mi-am convocat colegii la treabă, mâine se lucrează pe șantiere. Cineva trebuie să și muncească. Este adevărat, în ziua de Paști am luat și iubita cu mine, dar am fost la verificat lucrări. O las singură tot timpul, am zis ca măcar azi, în ziua de Paști să vină cu mine, să fie cu mine, să nu o las singură. Colegii mei știu, i-am umplut de poze, de filmulețe de la șantiere. Nu trăim de mult într-o țară normală. Nici la treabă nu mai am voie să mă duc. Parcă am eu vreo vină că s-a închis parcul, nu l-am închis eu. Am verificat zona de aspersie, spațiile verzi, copacii, toaletările, cositul, lacul, nivelul apei din lac, pavajul, mobilierul urban. Am mai fost și la alte șantiere. Am verificat și aleile de la Liviu Rebreanu, Dristorului, Decebal, Unirii, Baba Novac, Câmpia Libertății, Odobești. Dacă trebuie să-mi fie rușine că muncesc, atunci îmi este rușine”, a declarat Negoiță.

Primarul a spus că nu a ieșit la picnic şi că în sacoşe avea mâncare pentru lebede. 

“Am avut pâine, eu strâng pâinea când se usucă și o duc la păsările din parc, la rațe, la lebede. Sunt obișnuite să li se dea să mănânce și mi-e teamă să nu plece, dacă nu mai au de mâncare. Nu am avut niciun coș de picnic. Erau două pungi pline cu pâine uscată. Eu nu merg la picnic, nu cred că m-a văzut pe mine cineva la picnic, nici în parc, nici în locurile amenajate”, a mai spus primarul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here