Ultima Ora

07:44 Un nou transfer la echipa de baschet

CSM Târgu-Jiu a transferat un nou jucător, canadianul Yohanny Dalambert.Antrenorul Alionescu le-a mulțumit sponsorilor care sunt alături de echipa de baschet.

„Am reuşit să perfectăm un transfer pe poziţia 5, şi mă bucur că am putut să îl aducem, este un jucător calitativ care a mai cochetat cu baschetul european şi a jucat pentru o perioadă în Franţa, la Caen Basket Calvados, în Liga a doua. E un jucător canadian, Yohanny Dalembert, are 2,06 m şi 120 kg, e un pivot clasic, mobil, care cu siguranţă ne va ajuta foarte mult pe faza defensivă, unde încă mai avem destule probleme. Iar la Voluntari, cred eu că acolo s-a făcut diferenţa, la recuperările lor ofensive, la cele 24 de puncte pe care le-au marcat din recuperări. Mă bucur pentru că am reuşit acest transfer şi le mulţumesc pe această cale sponsorilor noştri care ne-au sprijinit la toate transferurile pe care le-am perfectat anterior, sunt oameni care iubesc acest sport” a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

Yohanny Dalambert este cel de-al patrulea jucător străin transferat de CSM Târgu Jiu. În lotul actual mai evoluează un american şi doi sârbi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here