Ultima Ora

07:44 Mama copilului mâncat de viermi, arestată preventiv

Mama copilului de 9 ani din Dej, care a ajuns, vineri, în comă la spital, mâncat de viermi și muște, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. „Faţă de mama minorului a fost luată măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile” a anunțat, sâmbătă, IPJ Cluj.

Ancheta în acest caz a început după ce poliția a fost sesizată, vineri, de către reprezentanții spitalului municipal din localitate că un copil, de 9 ani, din Dej a fost transportat la spital în comă. Copilul avea pe corp multiple leziuni.

„În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal. Totodată, a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj”, a informat Poliția Cluj.

Copilul a ajuns la spital cu răni și necroze pe tot corpul, iar medicii au spus că era pur și simplu mâncat de viermi și de muște. Se pare că era în grija mamei, însă era mai mult supravegheat de bunică, pentru că mama lipsea des de acasă. De la spitalul din Dej, copilul a fost transferat în stare critică la Cluj-Napoca, dar medicii sunt pesimiști cu privire la șansele acestuia de supraviețuire.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here