Ultima Ora

07:39 Simion: La fiecare om pe care ni-l iau ei, eu o să le iau doi

Președintele AUR, George Simion, a comentat, duminică seara, pe tema plecărilor din partid din cauza conflictelor interne. Acesta a avertizat că, la fiecare membru racolat, AUR va lua doi de la celelalte partide.

„O să iau în continuare, mai ales dacă a făcut Virgil sistemul ăsta, a mințit că a furat 15 organizații de la Mehedinți. Eu le-am promis așa, la fiecare om pe care ni-l iau ei, eu o să iau doi. Și, până acum, a ținut. O să pregătesc pentru săptămâna următoare să îi mai liniștesc cu comasarea asta, o să le pregătesc niște consilieri municipali, județeni, primari și viceprimari de la PNL, ăia care nu vor să bată palma cu PSD-ul vor veni la AUR” a declarat Simion la B1TV.

Întrebat dacă este de acord cu traseismul politic, George Simion a răspuns că-l urăşte dar că „astea sunt regulile politicii”.

„Urăsc eu acest lucru, dar suntem în anul 2024. Regulile politicii astea sunt. Când intri în ringul de box, întrebi care sunt regulile. Toți oamenii care au cei patru piloni în comun cu noi: națiune, credință, familie, libertate sunt bineveniți aici. Până în 2020, nu exista AUR. E datoria mea să aduc în AUR toți oamenii buni. Dar, nu o să îl vedeți, cum vehiculau unii, pe Victor Ponta în AUR, nu o să îl vedeți pe Călin Popescu Tăriceanu în AUR, nu o să îl vedeți pe Liviu Dragnea, pe Liviu Marian Pop, pe Traian Băsescu, pe Eugen Tomac. Cei care vin și îmi iau parlamentari, primari, și așa mai departe, eu o să le iau doi pentru că astea sunt regulile jocului. Când ajung la putere, dau acea lege împotriva traseismului politic care trebuie dată” a afirmat liderul AUR.

George Simion a adăugat că membrii celorlalte partide „rup ușile” ca să se înscrie în AUR.

„Eu le spun poftiți aici, la noi se muncește. 95% pleacă după prima lună, când văd că la noi chiar se muncește. Vă promit, ca o premieră în scena politică, odată că îi trec la detectorul de minciuni și că la noi se trece foarte greu de colega mea Ramona Lovin, care organizează interviurile pentru candidaturi. Foarte puțini din cei actuali o să rămână pe funcții”, a mai spus Simion.

Comments (1)

  1. Nu uitați: toți politicienii sunt la fel!

Comment here