Ultima Ora

08:29 Când depune PSD moţiune de cenzură. Ciolacu: Guvernul ţine sub teroare românii!

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, s-a arătat indignat, la România TV, de modalitatea de raportare a noilor cazuri de coronavirus în România. Liderul social-democrat a acuzat Guvernul Orban de “manipulare a cifrelor”.

“Cred că Guvernul ține sub o teroare toți românii. Este o lipsă totală de credibilitate. Nu au venit cu niciun fel de ajutor, mai ales pentru categoriile vulnerabile. Legile au fost atacate la CCR și acum toată gestionarea greșită a acestei pandemii și mai ales manipularea cifrelor, totul ni s-a întors în cap și noi nu știm adevărul, în acest moment. Solicit public ca domnul Orban să trimită de urgență o scrisoare la Parlament să spună dacă au scăpat sau nu situația de sub control. Cred că este o manipulare a cifrelor, mai sperie sau nu românii, nu știu dacă să facă alegerile sau nu. Guvernul are obligația să trimită către Parlament să știm care este numărul de cazuri noi. Nu se mai poate! S-a depășit orice limită a minciunii! Guvernul trebuie să vină în fața Parlamentului să știm cu ce avem de-a face. Situația este din ce în ce mai alarmantă! S-a terminat cu acest circ mediatic și cu diverși specialiști care se ceartă între ei. Nu mai au niciun fel de credibilitate. Numai în România se manipulează cu informații false venite de la Guvern” a declarat Ciolacu.

Liderul PSD a vorbit şi despre demiterea Guvernului Orban.

“Avem discuții cu toți liderii pentru a depune moțiunea de cenzură. Avem un draft deja. Au gestionat dezastruos toată situația până acum! Am devenit țară roșie. Este incredibil cum am ajuns! Am ascuns adevărul ca să iasă domnul Iohannis la televizor să ne spună cât de bine s-a gestionat această pandemie!”, a declarat Marcel Ciolacu în direct la România TV.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here