Ultima Ora

07:36 Scandal în PSD. Oprișan îl sfidează pe Ciolacu

Este scandal în PSD, după ce „baronul” de Vrancea căzut în dizgrație, Marian Oprișan, a pus la cale, marți, un adevărat puci, relatează digi24.ro.

Oprişan nu a ținut cont de deciziile șefului său de partid și, deși nu mai este liderul organizației locale, a convocat o ședință și s-a pus în fruntea listei candidaților pentru Senat. În plus, la ședință a fost votat „în unanimitate” și un lider nou al organizației PSD Vrancea, deși Marcel Ciolacu, președintele partidului, îl desemnase, marți, pe Angel Tîlvăr la conducerea filialei județene. Acesta a fost însă revocat din funcție și înlocuit cu un altul, Vasile Carnariu.

Marcel Ciolacu i-a reproșat lui Marian Oprișan că a pierdut alegerile în județ, pentru că a insistat să candideze pentru șefia Consiliului Județean. Ca urmare, i-a luat funcția de președinte al organizației Vrancea și și-a asumat el funcția de președinte interimar. În plus, liderul PSD i-a transmis lui Oprișan că partidul va câștiga parlamentarele în județ și fără contribuția sa.

Marți, conducerea PSD a decis ca vicepreședintele organizației Vrancea, Anghel Tîlvăr, să preia, interimar, funcția de președinte. Organizația PSD Vrancea anunță însă, marți seara, într-un comunicat, că și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare, în cadrul unei ședințe care a avut loc la sediul PSD Vrancea, dar și în sistem online. Pe primul loc la Senat figurează Marian Oprișan, care, precizează comunicatul, a fost propus „în unanimitate” de membrii Consiliului Politic Județean.

Comment here