Ultima Ora

07:36 Mobilizare pentru protestul AUR din 2 octombrie. „Frig, întuneric, foame sau alegeri anticipate!”

Alianţa pentru Unirea Românilor a anunţat protest împotriva facturilor mari la energie, în Piaţa Unversităţii din Bucureşti, pe 2 octombrie. Organizaţia AUR Gorj a pus la dispoziţie numere de telefon pe care le pot apela cei interesaţi să participe.

„Frig, întuneric şi foame sau ALEGERI ANTICIPATE! Doar vocea poporului îi mai poate opri. Dacă eşti din Gorj şi vrei să participi la protestul din 02 octombrie din Piața Universității, sună la 0748 815 337/0766 646 734” este mesajul postat pe pagina de socializare a AUR Gorj.

Preşedintele AUR, George Simon, a făcut apel pe Facebook, la proteste în stradă, pe 2 octombrie, și a explicat, într-o intervenție la Antena 3, că ”nu este nici o criză energetică în România”.

„Pentru restabilirea logicii normalităţii. Nu este nicio criză energetică în România. Producem la fel de multă energie ca acum un an, când nu era niciun război, doar că au trebuit să majoreze prețul energiei peste tot în lume și să simuleze această criză energetică. Cerem alegeri anticipate. Este un protest anti-guvernamental. Sperăm să iasă mii, poate zeci de mii de oameni în stradă. Noi vom fi acolo cu membrii şi simpatizanţii noştri. Sperăm să ni se alăture şi alte structuri sociale și politice, sindicate, patronate, oameni care s-au săturat de facturile exorbitante, de prețurile care cresc pe zi ce trece”, declara Simion, la începutul lunii.

Comment here