Ultima Ora

07:36 Lider PNL: Sau ieşim de la guvernare, sau ne ducem în cap!

Viceprimarul liberal al municipiului Timişoara, Cosmin Tabără, care deţine şi funcţia de preşedinte al PNL Timişoara, a atras atenţia că PNL trebuie să susţină măsuri liberale, nu doar să facă figuraţie sau să fie ”brelocul” PSD în Parlamentul României. Tabără atrage atenţia că, dacă PNL nu va lua măsuri, partidul riscă să iasă de pe scena politică, arată news.ro.

”Sau ieşim de la guvernare, sau ne ducem în cap! Să fie clar: PNL trebuie să susţină măsuri liberale şi nu împotriva principiilor liberale! Să nu uite că el reprezintă un electorat care l-a mandatat cu un scop în Parlamentul României, nu doar să facă figuraţie sau să fie „brelocul” cuiva, în speţă al PSD! Dacă nu este tratat cu respect, ca un partener, dacă ideile şi principiile liberale nu există în coaliţie, care este sensul rămânerii acolo? Putem să ne dăm la o parte, să-i lăsăm să guverneze cum vor dacă nu ţin cont de nimeni şi nimic, iar cei care cred cu tărie „doar” în politica lor să rămână cu ei!”, a scris Cosmin Tabără, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Liberalul este de părere că principiile sunt mai importante decât câteva luni de guvernare.

”Dacă lucrurile continuă în acest ritm, iar PNL nu face nimic, riscă să iasă de pe scena politică! Principiile sunt mai importante decât câteva luni de guvernare. Nu se mai poate ca tot ce se întâmplă anti-economie să fie decontat de noi, PNL. Repet, este nevoie de reformă, dar una reală. Nu făcută în pripă, peste noapte, prin OUG”, a mai scris Tabără.

Liberalul a specificat că aceasta este părerea sa, nu a organizaţiei pe care o conduce.

”Evident, aceasta este opinia mea, şi nu a organizaţiei PNL Timişoara, dar tăcerea, ACUM, înseamnă laşitate, complicitate şi iresponsabilitate”, a concluzionat Cosmin Tabără.

Comment here