Ultima Ora

07:34 Simona Halep, în FINALA turneului de la Dubai

Simona Halep a învins-o, vineri, pe Jennifer Brady în semifinala turneului din Dubai, cu scorul de 6-2, 6-0. Românca a spus că i-a plăcut meciul şi că a fost cel mai bun joc al ei de la sosirea în Dubai.

„Mi-a plăcut mult, a fost un meci frumos, cred că am făcut cel mai bun joc de când am venit aici. Îmi place să joc în Dubai, îmi dă încredere ca să revin mereu să dau ce am mai bun. Îmi place şi publicul, sunt oameni speciali aici şi spectatori speciali. Vă mulţumesc tuturor! Am luptat pentru fiecare minge, am crezut că am o şansă de a câştiga fiecare meci. Muncesc din greu şi asta fac mereu. În fiecare zi mi-am crescut nivelul şi mă bucur că pot juca din nou finala”, a declarat Simona Halep, la finalul partidei cu Jennifer Brady.

Campioana noastră joacă finala sâmbătă, de la ora 17:00, împotriva Elenei Rybakina, cea care a învins-o pe Petra Martic cu scorul de 7-6(5), 7-6(2). Calificarea în finală este recompensată la Dubai cu un premiu de 372.200 de dolari şi cu 305 puncte WTA. Învingătoarea va primi 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here