Ultima Ora

07:33 Susţine că strada Victoriei va fi spartă din nou, după alegeri

Consilierul municipal Adrian Tudor, preşedintele Partidului Verde Gorj şi candidat la Primăria Târgu-Jiu, susţine că strada Victoria din municipiu ar urma să fie spartă, din nou, după alegeri, pentru introducerea noilor reţele de apă şi canalizare.

„De ce îţi baţi joc de Târgu-Jiu, Marcel Romanescu? Milioane de euro cheltuite în scop strict electoral. Strada Victoriei, care este asfaltată în acest moment, urmează să fie spartă, după alegeri, de Aparegio, pentru a introduce noua reţea de apă şi canalizare. Marcel Romanescu ştia de această hotărâre. Nu este doar strada Victoriei ci şi alte străzi cu care se laudă că le-a modernizat” afirmă Tudor într-un filmuleţ postat pe pagina de socializare.

Fostul viceprimar mai spune că „Edilitara este o societate prin care se scurg bani publici” şi că salariul directorului de la Edilitara a ajuns la 270 de milioane de lei vechi iar, „pentru cei 5 directori și 7 membri din Consiliul de Administrație de la Edilitara plătim peste 500.000 de euro pe an”.