Ultima Ora

07:32 Ursula von der Layen vine la Bucureşti pe 27 septembrie. Cîţu: PNRR este aprobat pentru România

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Layen, va veni la Bucureşti pe 27 septembrie, ceea ce înseamnă că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) este aprobat pentru România, a declarat, vineri, premierul Florin Cîţu.

„Doamna Ursula von der Layen şi-a anunţat programul şi va veni în România pe 27 septembrie, ceea ce înseamnă că PNRR este aprobat pentru România, aşa cum am spus. Şi cealaltă veste bună, din cele 48 de miliarde de euro, din toate programele pe dezvoltare rezilientă în Europa, 9,7 miliarde de euro sunt pentru Transporturile din România. Deci, (…) o sumă importantă se alocă României pentru transport şi PNRR este aprobat efectiv, doamna Ursula vine să semneze pe 27 septembrie. După cum ştiţi, până pe 25 este în Statele Unite. Orice alte zvonuri care au existat pe piaţă… Deci, cine spunea că nu se aprobă acest PNRR, s-a aprobat şi vine pe 27 şi o să fie foarte bine şi o să începem să implementăm acest proiect”, a afirmat Cîţu.

Premierul a adăugat că, până la finalul anului, va veni primul avans din PNRR.

Comments (1)

  1. Vine cam tarziu pentru tine Citule si pentru Dan Vicleanu, la doua zile dupa ce voi o sa fiti istorie in PNL. O sa vorbeasca cu Orban, voi o sa fiti deja la puscarie pentru sutele de milioane de dolari din Fondul de Rezerva aflat la dispozitia premierului, bani pe care i ati impartit primarilor PNL pentru a va vota in alegerile interne de partid. Banii sunt bani publici nu banii lu’ mama lu’ Vilceanu care este el , sa i dati la primarii PNL. Sa dea Dan Vicleanu din banii lui personali spaga la primarii PNL, nu sa dea spaga din banii Statului Roman. Drum bun la puscarie si sapun alunecos.

Comment here