Sportive

Gilortul ţinteşte cea de-a patra victorie. Stoica: Obiectivul este accederea în play-off

Gilortul a început în forţă noul sezon din Liga 3. Echipa, pregătită de Alex Stoica, este singura din seria 7 cu maximum de puncte și se menține în fotoliul de lider, după primele trei etape.

Gilortul ţinteşte cea de-a patra victorie din actuala stagiune. Echipa din Târgu-Cărbuneşti întâlnește Viitorul Şimian, vineri, pe teren propriu, de la ora 17:00, în cadrul etapei cu numărul 4 din seria 7 a Ligii 3. Viitorul are 4 puncte- o victorie, un egal și o înfrângere suferită pe teren propriu, 0-3 cu CSM Deva, în etapa trecută. Absenții lui Alex Stoica sunt, în continuare, Alexandru Avrămescu și Răzvan Istudor, accidentați, în timp ce Bogdan Dănăricu are șanse mari de a evolua, din nou, pentru Gilortul după o pauză de două etape.

‘’Ne aşteptăm la un meci greu. Sper să facem un joc bun și să obținem cele trei puncte’’ spune Alex Stoica, antrenorul Gilortului, într-un interviu petru Radio Infinit.

INTERVIU ALEX STOICA

Felicitări pentru începutul bun de campionat!

Alex Stoica: Vă mulțumesc!

Trei victorii din trei. Un start bun de sezon. Gilortul pare cea mai în formă echipă din serie în acest moment, fiind liderul seriei. Mulțumit de jocul echipei?

Alex Stoica: Da, pot spune că sunt parțial mulțumit, pentru că am acumulat maximum de puncte, însă consider că jocul poate fi îmbunătățit.

Care este obiectivul stabilit la club pentru acest sezon?

Alex Stoica: Obiectivul este acela de a accede în play-off. Însă, la momentul de față, nu avem dubluri pe posturi, având probleme de lot, după ce doi jucători de bază au suferit fracturi.

Având în vedere startul bun de campionat, are Gilortul capacitatea de a se lupta pentru un loc în primele 4 din serie, și de ce nu, pentru un loc de baraj la finalul sezonului, pentru Liga 2?

Alex Stoica:  Startul este unul bun, însă trebuie să conștientizăm că au trecut doar trei etape și este devreme pentru a vorbi de locul de baraj. Trebuie să tratăm fiecare joc ca pe o finală și, la sfârșit, vom trage linie.

În opinia dumneavoastră, care sunt cei mai redutabili adversari din Seria 7, în acest sezon?

Alex Stoica: Pentru mine, toți adversarii sunt de luat în serios, însă, dacă ne luăm după loturile echipelor și potența financiară, cred că Deva și Filiași sunt cele mai puternice echipe.

Mai aveți în vedere să aduceți jucători? Aveți posturi deficitare?

Alex Stoica:  Perioada de transferuri s-a încheiat, însă ne putem întări oricând cu jucători care sunt liberi de contract.

Vine meciul cu Șimian. O echipă incomodă, chiar și în deplasare. Cum credeți că va fi partida cu Șimian? La ce să ne așteptăm?

Alex Stoica: Partida cu Șimian va fi una extrem de grea, pentru că au o echipă bună și având în vedere că i-am învins în cupă și vin după o înfrângere pe teren propriu, contra celor de la Deva, ne așteptăm la un meci greu.

Ce le transmiteți jucătorilor dumneavoastră? Cum ar trebui abordat meciul cu Șimian pentru un rezultat pozitiv?

Alex Stoica: Nu pot să vă spun exact ce am discutat în vestiar, însă i-am pregătit din toate punctele de vedere, pentru ca, la ora jocului, să facă tot posibilul pentru a câștiga. Sper să facem un joc bun și să obținem cele trei puncte.

Un mesaj și pentru suporterii din Târgu-Cărbunești.

Alex Stoica: Le mulțumesc că sunt la fiecare meci de acasă alături de noi. Susținerea care vine din tribune este foarte importantă pentru noi.

Comment here