Ultima Ora

07:31 Orban: Anul şcolar va fi încheiat

Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi seară, că anul şcolar va fi încheiat, iar elevii şi studenţii vor susţine examenele. Premierul afirmă că activitatea ar putea fi reluată după 15 mai.

”Anul şcolar va fi încheiat. Adică elevii îşi vor da toate examenele care se dau la sfârşit de an. La fel, studenţii îşi vor da toate examenele. Încercăm, sigur, dacă după 15 mai lucrurile vor fi în regulă, putem să dăm drumul la activitatea şcolară”, a declarat, marţi seară, la Realitatea Plus, Ludovic Orban.

Premierul a afirmat că profesorii vor trebui să se mobilizeze, după vacanţa şcolară, să intensifice predarea online până când se vor putea redeschide şcolile.

”De asemenea, trebuie să fie pregătite examenele care se dau cu cea mai mare seriozitate”, a mai spus premierul.

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat, marţi, că a semnat ordinul referitor la programa pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat şi că acestea se vor susţine pe baza materiei predate în primul semestru al anului şcolar. Anisie a mai afirmat că, în funcţie de momentul în care este ridicată starea de urgenţă, examenele ar putea fi susţinute în luna iulie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here