Ultima Ora

07:31 Bisericile îşi deschid porţile. Maximum 16 persoane la botez, cununie sau înmormântare

Bisericile îşi deschid porţile în acest sfârşit de săptămână. Preoţii au libertatea să organizeze slujbe în aer liber, însă enoriaşii trebuie să repecte anumite cutume, privind accesul şi distanţarea. În plus, purtarea măştii este obligatorie.

Ca să nu apară aglomeraţia, lăcaşurile de cult vor fi deschise zilnic, de luni, până duminică. Singurii care nu vor purta masca vor fi slujitorii bisericii care predică sau cei care cânta la strană. Distanţa dintre oameni trebuie să fie de 2 metri, în orice direcţie. În plus, se va putea intra în lăcaşul de cult numai pentru rugăciuni individuale. Pentru Spovedanie doritorii trebuie să se programeze din timp. Având în vedere caracterul secret al Mărturisirii, se recomandă ca, în interiorul bisericii, să rămână doar duhovnicul şi cel care se spovedeşte.

La botez şi cununie au voie în biserică cel mult 16 persoane. La fel, şi la înmormântări. Pentru sănătatea participanţilor, la intrarea în biserici vor afla recipiente soluţii dezinfectante, iar lăcaşele de cult vor fi aerisite din 4 în 4 ore.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here